Pers- en nieuwsberichten
- CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling 2019 (mei 2019)
- CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling (december 2016)
- KHN: onderzoek naar verhoogde consumptie van groente (31/05/16)
- NVWA: Daling zout in levensmiddelen blijft zichtbaar (29/03/2016) ###
- NVWA: Suikers en vet in vanillevla en vanille- en vruchtenyoghurt (18/03/2016) ###
- CBL en FNLI: Publicatie infographic met resultaten verbetering productsamenstelling (16/02/2016)
- CBL: Vermindering vet en zout in Nederlandse vleeswaren succesvol (9/12/2015) ###
- Gezondheidsraad: gezonde voeding, welke effecten heeft voeding op gezondheid (04/11/2015) ###
- Minder zout in sommige voedingsmiddelen maar niet minder verzadigd vet (23/02/15)
- Onderzoek naar vet in kleine snacks en zout in vleesvervangers (16/12/14) ###
- Hoeveelheid zout in eten in 2013 licht gedaald (28/07/14)
- Minister Schippers bezoekt Remia-fabriek (6/2/14) ###
- Schippers en bedrijfsleven tekenen akkoord vermindering zout, vet en calorieën (23/01/14) ###